Historiek

Sinds het jaar 1981 wordt de vijver van Vissersclub 't Kasteeltje gebruikt als hengelwater. Officieel gezien is de club pas opgericht in 1982, maar de oprichters( personen uit de V.Z.W. Vriendenkring Rijksscholen) maakten al reeds een jaar gebruik van dit water om hun hobby op uit te oefenen. In 1982 hebben ze dan het besluit genomen om een club op te richten.

Dit was dan ook het ontstaan van de V.Z.W. Vissersclub 't Kasteeltje. We gebruiken natuurlijk de officieuze datum van 1981 als ontstaan van al het hengelgebeuren rond dit water.
Sinds dan kunnen kunnen de hengelaars genieten van dit prachtig water welke aan de verschillende noden voor elke tak van de hengelsport voldoet.

Na een groei van jaar na jaar hebben we in 2014 besloten om onze club aan te sluiten bij de erkende door BLOSO hengelsportfederatie HVVB(Hengelsport Verbond Vlaams-Brabant). Sinds dan wordt er ook jaarlijks een federatie wedstrijd georganiseerd op onze vijver welke opgenomen wordt in het klassement van deze federatie.